MKB

Impact maken met IT. IT wordt een steeds belangrijker aspect voor uw bedrijf. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit uw organisatie. CliqIT helpt u met alle vraagstukken en kan u ondersteunen bij deze dagelijkse behoefte. Rendement maken met IT. Dit doen wij doordat wij hoge uptime garantie's kunnen garanderen waardoor u altijd kunt werken.
img
Office 365.
Werken in de cloud is een populair onderwerp. CliqIT kan u hierin volledig ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat u zonder downtime gewoon kunt mailen.
Online werken 2.0
CliqIT heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan een moderne werkplek online. Hierdoor kunt u overal werken. Op tablet, telefoon, ga zo maar door. Dit is een volledige AVG proof oplossing. Tevens bent u altijd up-to-date.
VOIP.
Bellen via het internet wordt steeds populairder. Tevens verdwijnen per 1 september 2019 de ISDN lijnen. Hierdoor verliest u contact met de buitenwereld. Om dit te voorkomen heeft CliqIT een hosted VOIP platform opgezet. Hierdoor kunt u altijd bellen en gebeld worden. Uiteraard zonder downtime.
ICT Beheer.

Een all-in oplossing voor een vast bedrag per maand. Onbeperkte ondersteuning en geen onverwachtse kosten achteraf.

Persoonlijk.

Wij doen altijd een persoonlijk voorstel om ervoor te zorgen dat de IT volledig aansluit bij uw organisatie.

Proactief.

Wij denken graag mee met uw organisatie en kijken altijd waar er verbeterpunten liggen.

Wat kunnen wij nog meer betekenen voor uw organisatie?


Systeembeheer.

De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is bij de meeste bedrijven groot. Een goed beheer van de computers en servers stelt uw medewerkers in staat hun werk goed te kunnen uitvoeren en voorkomt storingen.

Remote Beheer.

Over een beveiligde verbinding kan CliqIT de meeste systeembeheer-taken op afstand uitvoeren. U heeft geen omkijken naar het periodiek onderhoud en bijvoorbeeld het maken van back-ups. Zijn er problemen of dient er iets gewijzigd te worden? Dan kijken we op afstand mee, of komen we bij u langs. Bij CliqIT profiteert u steeds van een proactieve en persoonlijke aanpak. Ons overzichtelijke team staat voor u klaar en denkt met u mee.

Back-up.

Uw digitale bestanden behoren tot het meest kostbare bezit van uw bedrijf. Ze zijn namelijk onvervangbaar. Wanneer u uw bedrijfsdata niet veilig opslaat, vormt dit een enorm risico voor uw organisatie. Door uw bestanden extern en op locatie op te slaan behoedt u uw organisatie voor problemen. Door te kiezen voor online back-ups weet u echter zeker dat u te allen tijde bij uw bestanden kunt. Hierdoor kunnen wij snel uw bestanden terugzetten en bent u snel weer up-and running.

Virtualisatie.

Virtualisatie is zonder twijfel een van de belangrijkste ICT-ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Virtualisatie heeft de manier waarop wij werken veranderd. Het basisidee van virtualisatie is dat fysieke hardware wordt losgekoppeld van een besturingssysteem. Daardoor kunnen hulpbronnen als processoren, schijfruimte en geheugen efficiënter worden gebruikt. Ook kan virtualisatie worden gebruikt om één virtuele omgeving te verdelen over meerdere fysieke systemen.

Internet.

Een goed functionerende internetaansluiting is essentieel voor vrijwel ieder bedrijf. CliqIT verzorgt uw internetaansluitingen. Daarbij kiest u zelf uit de verschillende aanbieders die op uw adres kunnen leveren. Ook het type verbinding, bijvoorbeeld glasvezel of DSL, kiest u zelf. Met zakelijk internet en andere verbindingen via CliqIT zijn wij uw aanspreekpunt en lossen we eventuele problemen voor u op. CliqIT kan u ook adviseren in de keuze voor een type internetaansluiting. Is uw afhankelijkheid van een werkende internetverbinding groot, dan realiseren we bovendien graag een back-up aansluiting. Heeft uw aanbieder een storing, dan wordt naadloos overgeschakeld op uw andere aansluiting. Zo wordt de continuïteit van uw business gegarandeerd.Hebben we je interesse gewekt, of wil je een keer sparren? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bericht verzonden
Stuur een bericht