CliqIT

CliqIT wil een structurele bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Wij stellen onze klanten in staat om zich volledig te concentreren op kernactiveiten- en processen en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Dit tegen lage kosten en met continuïteit en hogere kwaliteit op het gebied van ICT (automatisering). Wij willen hierbij van toegevoegde waarde zijn en blijven voor uw organisatie. Ons streven is altijd een solide en betrouwbare partner voor onze relaties te zijn. Hierbij zijn wij gericht op resultaat, vertrouwen en continuïteit.
img
CliqIT

Een solide basis gericht op een betrouwbare en toekomst vaste partner.

CliqIT Dental

Speciaal gefocust op tandartspraktijk automatisering.

CliqIT Hosting

Hositng 2.0. Altijd snel, de nieuwste servers en volledig gehost in Nederlandse datacenters.

01.
Advies.
Door te inventariseren en te luisteren naar u als klant is CliqIT in staat om u altijd te voorzien van het juiste advies.
02.
Implementatie.
Samen met u zorgen wij voor een juiste implementatie. Snel en zonder onderbrekening van uw gebruikers.
03.
Beheer.
Nazorg is misschien wel het belangrijkste. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving in top conditie is zodat u altijd kan werken. Waar u dat maar wilt en wanneer u dat maar wilt.

Waarom CliqIT


CliqIT wil een structurele brijdagen leveren aan de bedrijfsvoering van onze klanten. IT met impact noemen wij dat. Wij streven erna om met een proactieve benadering uw organisatie te steunen in de dagelijkse ICT vraagstukken. Dit doen wij met gerenommeerde partners die voor elk vraagstuk een passende oplossing bied voor uw organisatie. CliqIT is hierin een solide en betrouwbare partner voor nu en voor in de toekomst.

Door continu uw branche in de gaten te houden kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd up-to-date bent als het gaat om IT (automatisering). IT is een niet meer weg te denken onderdeel uit uw dagelijkse bezigheden. In 3-stappen brengen wij uw organisatie naar een hoger niveau, Adviseren, Implementeren, Beheren.  Door onze brede kennis en door onze ervaringen vanuit de praktijk kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd de meest betrouwbare oplossing tot uw beschikking heeft. 

CliqIT gaat net dat ene stapje verder waar anderen ophouden. 

MVO

(Maatschappelijk verantwoord ondernemen)


In onze visie is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vanzelfsprekend. IT-dienstverlening is werk van mensen voor mensen. Als succesvolle onderneming willen we daarnaast graag iets extra’s doen voor “de maatschappij”, onze omgeving. Hierbij steunen wij goede doelen en zorgen wij ervoor dat mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt toch ondersteuning kunnen krijgen met IT en telecom hulpmiddelen. Zo steunen wij KWF kanker bestrijding en steunen wij maneges met het organiseren van concoursen.Laat uw gegevens achter en wij nemen contact me u op.
Bericht verzonden
Stuur een bericht