Automatisering voor uw praktijk.

img

Praktijkautomatisering.

De beste behandeling van het gebit van uw patiënten; dat is uw vak. Daarbij kunt u de zorg voor uw automatisering missen als kiespijn. Daarvoor is er CliqIT. Wij zorgen er samen voor dat u kunt doen waar u goed in bent, zonder zorgen, en met een proactieve benadering. CliqIT kan u helpen en al uw zorgen uit handen nemen.

Pakketonafhankelijk.

Of u nu met Exquise, Novadent, Simplex, Qbridge of andere programma’s werkt, wij hebben ervaring met vrijwel alle dentale software, inclusief de bekende röntgenpakketten.

VOIP.

Voice over IP (of VoIP) is in basis een techniek die het mogelijk maakt om te bellen via een internetverbinding. VoIP is volledig gebaseerd op software, en dat biedt veel meer functionaliteiten dan de klassieke telefooncentrale die gebruikt wordt bij ISDN en Analoge telefoonverbindingen. Denk hierbij aan wachtrijen met melding van het aantal wachtenden, voicemail-2-email, fax-2-email, statistieken over het telefoonverkeer en automatisch schakelen tussen vooraf opgenomen meldteksten . Omdat internetverbindingen sneller en stabieler worden, kiezen steeds meer bedrijven voor Voice over IP.

AVG.

CliqIT kan u volledig ontzorgen in het AVG vraagstuk. Wij zorgen ervoor dat u altijd up-to-date bent en dat alle protocollen door iedereen te vinden is. De beveiliging van de persoonsgegevens van uw patiënt is onze zorg.

img

Volledige ontzorging van uw praktijkautomatisering.

Bij CliqIT zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw netwerk. CliqIT neemt het volledige beheer in handen en zorgt altijd voor een goede back-up. In geval van een probleem of het missen van data zijn wij in staat dit snel weer terug te zetten.

CliqIT helpen wij u met het ontzorgen van uw praktijk automatisering. Hierdoor bent u in staat om te doen waar u goed in bent. Zonder zorgen kunt u aan het werk. CliqIT neemt alle handelingen uit handen en is altijd een sparringspartner waar u op terug kunt vallen. Hierdoor creëert u een stabiele basis voor uw praktijk. U kunt altijd terrecht voor al uw vragen bij CliqIT. Hierdoor heeft u tevens een factuur met al uw maandelijkse diensten. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u altijd een aanspreekpunt. Wel zo fijn.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Bericht verzonden
Stuur een bericht